Cum se utilizează Getfvid Downloader pentru a descărca fotografii sau videoclipuri de la Instagram?

Getfvid Downloader este un instrument pe care îl puteți utiliza online când doriți să descărcați fotografii sau videoclipuri de la Instagram. Acest instrument vă permite să salvați aceste imagini pe computer sau pe orice dispozitiv mobil. Dacă utilizați un iPhone, iPad, tabletă sau dispozitiv Android, puteți descărca și salva imagini în doar 4 pași simpli.

Procesul de descărcare pentru videoclipuri sau fotografii Instagram

 • Pasul 1 - Găsiți postul
  Mai întâi, accesați instragram.com de pe dispozitivul dvs. și găsiți postarea care conține videoclipul sau fotografia dorită.

 • Pasul 2 - Copiați linkul
  Pentru a salva postarea, va trebui să copiați linkul. Acest lucru se poate face pe computerul dvs. sau pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă utilizați un computer:

  • Găsiți și deschideți postul Instagram pe care trebuie să îl copiați
  • Puteți să vă deplasați cu mouse-ul sau să apăsați Ctrl + C.

  Dacă utilizați aplicația Instagram de pe dispozitivul dvs. mobil:

  • Atingeți pictograma (...) din colțul din dreapta sus.
  • Atingeți "copy link" sau "share URL" pentru a copia link-ul în clipboard.

 • Pasul 3 - Pastrarea
  După ce ați copiat adresa URL, inserați linkul în caseta de text dacă utilizați un dispozitiv mobil. Dacă vă aflați pe un computer, inserați adresa URL într-o filă nouă în browserul dvs.

 • Pasul 4 - Descărcarea
  După ce ați copiat și ați lipit adresa URL, atingeți sau dați clic pe "descărcați videoclipul" în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați. Apoi, videoclipul sau fotografia dvs. ar trebui să înceapă descărcarea de la Instagram.

Are magazinul Getfvid descărcat videoclipuri sau păstrează o copie a videoclipurilor?

Getfvid nu stochează videoclipuri. Nici nu păstrăm copii ale videoclipurilor descărcate. Toate filmele sau fotografiile sunt găzduite pe serverele Instagram. De asemenea, nu urmărim istoricul descărcărilor utilizatorilor noștri, făcând astfel utilizarea lui Getfvid total anonim.