Veel Gestelde Vragen

Hoe gebruik ik Getfvid Video Downloader voor Facebook?

Het is vrij eenvoudig om openbare video's van Facebook te downloaden. Als u de videolink hebt die u wilt downloaden, hoeft u deze alleen maar te kopiëren en in het invoervak te plakken. Nadat u de koppeling hebt geplakt, klikt u op de knop "downloaden" waarmee u naar een andere pagina wordt omgeleid. U kunt de link selecteren die u wilt downloaden. GetfVid is gratis te gebruiken en er is geen registratie vereist.

Hoe gebruik ik de Chrome-extensie Facebook Video Downloader?

  • Voeg eerst de extensie Getfvid (Facebook Video Downloader) toe aan uw browser
  • Vervolgens kunt u naar de specifieke pagina op Facebook gaan die het gewenste videobestand bevat.
  • Wanneer u bij de pagina bent, ziet u een groene knop "Downloaden" (HD of SD). U moet erop klikken. U wordt automatisch teruggebracht naar de downloadpagina waar u de video kunt opslaan.

Hoe download ik privévideo's van Facebook?

Als u privévideo's van Facebook wilt downloaden, kunt u dat doen met een privévideo-downloader zoals getfvid.com/private-downloader. Gewoonlijk kunnen alleen degenen die de code van de video kunnen zien, deze downloaden. Met behulp van deze tool kun je de video vastleggen en nog steeds privé houden. Natuurlijk moet je altijd de auteursrechten respecteren van de video's die je aan het downloaden bent.

Waar worden Facebook-video's opgeslagen nadat ze zijn gedownload?

Wanneer u bestanden downloadt, worden deze meestal opgeslagen in de map die u als uw standaard hebt ingesteld. Uw browser stelt deze map normaal gesproken voor u in. In browserinstellingen kunt u de doelmap voor uw gedownloade facebookvideo's handmatig wijzigen en kiezen.

Kan ik Live Facebook-video's downloaden?

Zodra het streamen is voltooid, kunt u eenvoudig live FB-video's op uw apparaat opslaan met Getfvid Facebook video Chrome-extensie Downloader.

Slaat Getfvid gedownloade video's op of bewaart een kopie van video's?

Getfvid slaat geen video's op. We bewaren ook geen kopieën van gedownloade video's. Alle video's worden gehost op de servers van Facebook. We houden ook de downloadgeschiedenis van onze gebruikers niet bij, waardoor het gebruik van Getfvid volledig anoniem is.